• darkblurbg
    Het Verdiepingsmodel is ontwikkeld voor coaches die meer diepgang en progressie willen bereiken met hun cliënten op het vlak van Belemmerende Overtuigingen.

Uit ervaring weten we dat belemmerende overtuigingen in ieder traject een belangrijke rol spelen. Zelfs al start een traject met een heel praktische ogenschijnlijk eenvoudige coachvraag, dan zitten daar vaak diepgaande belemmeringen en overtuigingen onder die iemand gedurende zijn leven heeft opgebouwd. Daar niet mee werken betekent vaak een kortdurend resultaat.

Het Verdiepingsmodel doorloopt de stappen Verdieping, Verbinding, Vertaling, Verzachting en Vertrouwen. Verschillende uitgangspunten van coaching komen hierbij samen. In de training Werken met Belemmerende overtuigingen leer je vanuit verschillende dynamieken en op verschillende levels naar Belemmerende Overtuigingen te kijken en te werken.  Hierdoor heeft coaching meer diepgang en een intense uitwerking. Het maakt het voor jou als coach mogelijk om met al deze elementen te spelen en ze te laten samenwerken waardoor jouw eigen intuïtie en die van je cliënt alle ruimte krijgt.

Vraag gratis en vrijblijvend de e-paper aan, of kijk voor meer informatie bij de training Werken met Belemmerende Overtuigingen.