• darkblurbg

Update 15 december 2020

Sinds de persconferentie van 14 december j.l. zijn er strenge maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De brancheorganisatie NOBCO, waar CenTalent bij is aangesloten, heeft  in een verklaring laten weten dat coaching niet valt onder de contactberoepen en dat 1:1 sessies kunnen blijven plaatsvinden in een coachruimte, mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden, de ruimte goed geventileerd is en alle hygiënemaatregelen in acht worden genomen.

Voor CenTalent betekent dit het volgende:

  • De sessies kunnen doorgang vinden in de coachruimte, op 1,5 meter afstand en met inachtneming van de onderstaande regels:
  • In overleg kunnen sessies ook wandelend of via zoom/teams plaatsvinden.
    Mocht je zoom/teams willen uitproberen en het bevalt niet, dan kunnen we zo nodig een extra sessie inplannen aan het einde van het traject. Voor wandelingen geldt dat het droog weer moet zijn.
  • Er is een coronacheck-formulier. Als je klachten hebt, of een huisgenoot met klachten, van verplaatsen we de afspraak.
  • Er vinden per dag maximaal 2 sessies plaats in de coachruimte en na een sessie worden tafelblad, deurklinken, materialen etc. gedesinfecteerd en de ruimte gelucht.
  • Desinfecteren van de handen is bij binnenkomst verplicht. Handgel is aanwezig.
  • Er is geen toilet beschikbaar.

CenTalent beschikt over een tuinkantoor met een eigen toegang in de open lucht. Coachsessies vinden altijd plaats op afspraak.

Coronacheck

Naar waarheid beantwoorden:

Vragen bij het maken van een afspraak in coronatijd:

 

Ja / Nee

1.    Heb je koorts of de afgelopen 48 uur koorts gehad?

Ja / Nee

2.    Heb je sinds kort last van benauwdheid in rust of bij lichte inspanning? (niet passend bij bekende chronische luchtwegklachten of hooikoorts)

Ja / Nee

3.    Heb je sinds kort last van spierpijn in rust of bij lichte inspanning? (niet passend bij bijwerkingen van medicatie)

Ja / Nee

4.    Voel je je op dit moment lichamelijk ziek of ellendig in rust of bij lichte inspanning?

Ja / Nee

5.    Heb je last van hoesten?  (niet passend bij roken, bekende chronische luchtwegklachten of hooikoorts)

Ja / Nee

6.    Heb je last van keelpijn?

Ja / Nee

7.    Heb je last van neusverkoudheid: snotteren, niezen, loopneus of verstopte neus? (niet passend bij bekende chronische luchtwegklachten of hooikoorts)

Ja / Nee

8.    Heb je last van recent ontstane onverklaard smaak en/of reukverlies (ook zonder neusverkoudheid)?

Ja / Nee

9.    Heb je sinds kort last van extreme vermoeidheid?

Ja / Nee

10. Heb je een huisgenoot/partner met een bewezen of verdachte corona-besmetting?

Toepassing

Alleen als alle vragen met NEE kunnen worden beantwoord kan een coachsessie plaatsvinden.

Deze checklist is een beslissingsondersteunend instrument en is gebaseerd op de richtlijn GGZ en corona, versie 8 juni 2020