• darkblurbg

Wie/wat aandacht krijgt ontwikkelt zich

Groei en ontwikkeling past bij iedereen. Mensen komen tot bloei als zij aandacht geven aan wat bij hen past of aan wat zij belangrijk vinden. Misschien wil je vaardigheden ontwikkelen, bijvoorbeeld om beter voor jezelf op te komen, of beter te kunnen samenwerken. Ben je je aan het ontwikkelen dan ontstaan gevoelens van vertrouwen, geluk en voldoening. Natuurlijk mag je tevreden zijn, maar er valt altijd iets te verbeteren. En dat komt jouzelf, maar ook jouw omgeving ten goede.

CenTalent verzorgt individuele trainingen, zowel tijdens een coachtraject of als losse training. Daarnaast kunnen organisaties ook bij ons terecht voor interactieve teamtrainingen. Neem gerust contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Sollicitatietraining

Ben je op zoek naar een sollicitatietraining? Of wil je hulp bij het opstellen van jouw curriculum vitae of sollicitatiebrief? Bij CenTalent kun je een pakket afnemen dat aansluit op jouw situatie. Vraag naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.

Teamtraining

Zoek je een manier om je team beter te laten samenwerken en onderling prettiger te laten communiceren? In kleine groepen wordt gewerkt aan verbeteringen. Op interactieve wijze komen medewerkers tot waardevolle inzichten en gaan ze meer gebruik maken van de kwaliteiten van collega’s. Het is altijd een win-win situatie.  Gun jij jouw team een inspirerende workshop? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

kleurrijk

'Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen' (Loesje)

Naar keuze kan een van de analyses van TMA, DISC of de Enneagram Kleurentest worden geïntegreerd in de workshops.
Alle analyses vormen een mooie basis voor inzicht en ontwikkeling.

 

CenTalent is geregistreerd professioneel coach/trainer en lid van NOBCO, CRKBO en NVP.
Bovendien is CenTalent gecertificeerd TMA en DISC-professional.

 

Training Nobco    Training EMCC       training tma     training disc    training crkbo