• darkblurbg

Talent in je organisatie

CenTalent biedt organisaties en HR-afdelingen ondersteuning door middel van coaching. Taken die CenTalent jou uit handen kan nemen zijn:

  • Coaching van medewerkers
  • Verzuimbegeleiding en -preventie
  • Onderzoek naar de (ontwikkelbare) competenties, drijfveren en talenten van medewerkers
  • Duurzame inzetbaarheid

Zoek je een nieuwe medewerker voor je team, maar weet je niet precies wat de beste toevoeging voor het team is en hoe je de juiste persoon kunt vinden? Of wil je de talenten en competenties van je medewerkers in kaart brengen, om te bepalen hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen? Heb je een (bijna) zieke medewerker en wil je weten hoe je die weer op een waardevolle manier binnen jouw bedrijf kunt inzetten? Of vraag je je af of iemand wel past binnen de bedrijfscultuur?

Behoefte & Belang

CenTalent brengt de behoefte van de organisatie of de medewerker in kaart, zonder het belang van de organisatie of medewerker(s) uit het oog te verliezen. Vervolgens wordt bepaald hoe de organisatie een stap vooruit kan zetten. CenTalent komt snel tot de kern en gaat aan de slag. Is er op HR-gebied binnen jouw organisatie behoefte aan kennis ten aanzien van werving & selectie, duurzame inzetbaarheid, performance management, beroepskeuze, verzuimbegeleiding en -preventie, re-integratie of coaching van medewerkers? Dan kan CenTalent veel betekenen.

Wil je aan de slag? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je bent van harte welkom!

zeilboot talentmanagement

'Als je de windrichting niet kunt veranderen, verander dan de stand van de zeilen.'