• darkblurbg

Zoek je een manier om beter te communiceren met anderen? Om beter voor jezelf op te kunnen komen zonder jezelf geweld aan te doen? Of ben je juist heel direct en wil je je in jouw communicatie beter laten aansluiten bij anderen? Dan is deze training interessant voor jou.

Met de DISC-analyse als basis krijg je inzicht in je eigen stijl, voorkeuren en kwaliteiten. Bovendien leer je de stijlen en kwaliteiten van anderen herkennen en hoe jij daarmee kunt omgaan. In deze training onderzoek je wat de oorsprong is van jouw gedrag en communicatie, hoe je een meer effectieve stijl van communiceren bereikt en hoe je je zelfverzekerder kunt profileren.

Voor particulieren: Deze training kun je individueel volgen tijdens 4 coachsessies van 90 minuten. De kosten bedragen EUR 495,- excl. btw. Dit is inclusief analyse en werkboek.

Voor organisaties: Deze training bestaat uit 4 dagdelen en wordt op locatie gegeven. Zoek je een manier om je team beter te laten samenwerken en onderling prettiger te laten communiceren? In kleine groepen wordt gewerkt aan verbeteringen. Op interactieve wijze komen medewerkers tot waardevolle inzichten en gaan ze meer gebruik maken van de kwaliteiten van collega’s. Het is altijd een win-win situatie.  Gun jij jouw team een inspirerende workshop? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Om de mogelijkheden te bespreken nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.