• darkblurbg

Helga Wilpshaar is een mensgerichte Senior Practitioner Coach & Trainer, die mensen begeleidt om het beste uit zichzelf te halen, samenwerkingen binnen teams helpt optimaliseren en bedrijven kan ondersteunen bij HR-thema's. Na ruim 17 jaar bij diverse bedrijven als HR-professional gewerkt te hebben is zij in 2017 gestart als zelfstandig ondernemer. Zij coacht mensen met loopbaanvraagstukken of bij stress- en burn-out en werkt vanuit haar kantoor in Veenendaal, op loopafstand van het natuurgebied Kwintelooijen, dat zich uitstekend leent voor wandelcoaching.
Als docent & trainer is zij verbonden aan de coachopleidingen van Balansgroep en voor ervaren coaches heeft zij, samen met Margot Verduin van Zondermeer Coaching, het trainingsbureau CoachSkills opgericht.

‘Ik wil mensen begeleiden en helpen ontwikkelen, samenwerkingen verbeteren en projecten binnen een bedrijf tot een goed einde brengen.

Helga Wilpshaar

Ieder mens heeft talenten. De vraag is of, of in welke mate, deze talenten zichtbaar zijn. Iemand die zijn talenten kan inzetten is gemotiveerder, werkt met enthousiasme en krijgt voldoening. Daarmee wordt een positieve bijdrage geleverd aan zijn/haar omgeving.

In mijn functie als HR adviseur realiseerde ik mij dat ik met de mogelijkheden en kansen van mensen wil werken. Hoe kan ik ervoor zorgen dat iemand de beste versie van zichzelf wordt, inzichten krijgt en andere keuzes durft te maken?

En wat zijn de mogelijkheden voor iemand die, om wat voor reden dan ook, is vastgelopen in zijn carrière? Of hoe kan voorkomen worden dat iemand uitvalt? Coaching & HR is een prachtig samengaan van disciplines die elkaar aanvullen en versterken.

Daarom heb ik de Registeropleiding tot Allround Coach gevolgd bij de Balansgroep en heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van mensen die loopbaanvragen, persoonlijke vragen, studiekeuzevragen, of stressklachten hebben. Door verdiepende een aanvullende opleidingen ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en methodieken in mijn vakgebied. Mijn expertise zet ik in voor coaches en begeleiders die zich middels een opleiding willen ontwikkelen tot coach of zich met behulp van trainingen verder willen verdiepen in coachtools.

 

Zo kan ik meer voor iemand betekenen.

Coaching is positief gericht en dat komt altijd tot uiting in individuele trajecten. Ik werk graag samen met bedrijven die gericht zijn op de ontwikkeling en mogelijkheden van hun werknemers. Zo komt de juiste persoon op de juiste plek. Betrokkenheid, Kwaliteit, Openheid, Respect en Resultaat zijn hierin mijn belangrijkste waarden.’

 

Contact

Wil je meer informatie over mij of hoe ik werk? Neem dan contact met mij op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak en kom langs.

Coach koffie thee afspraak

 

 

NOBCO lidmaatschap   Coach EMCC logo     Coach TMA Professional    coach DISC    Coach CRKBO docent