• darkblurbg

Wie/wat aandacht krijgt ontwikkelt zich

Groei en ontwikkeling past bij iedereen. Mensen komen tot bloei als zij aandacht geven aan wat bij hen past of aan wat zij belangrijk vinden. Misschien wil je vaardigheden ontwikkelen, bijvoorbeeld om beter voor jezelf op te komen, of beter te kunnen samenwerken. Ben je je aan het ontwikkelen dan ontstaan gevoelens van vertrouwen, geluk en voldoening. Natuurlijk mag je tevreden zijn, maar er valt altijd iets te verbeteren. En dat komt jouzelf, maar ook jouw omgeving ten goede.

Leer jezelf of anderen in beweging te brengen met verschillende effectieve coachingstechnieken.

 

Voor wie

CenTalent werkt voor verschillende doelgroepen:

1:1
De 1:1 trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zich graag persoonlijk wil ontwikkelen, wil leren voor zichzelf op te komen, of hulp wil bij solliciteren.

Coaches of begeleiders die coaching inzetten in hun werk
Voor Coaches, begeleiders, docenten, leidinggevenden, HR professionals of therapeuten biedt CenTalent verdiepende trainingen aan om meer impact te bereiken in hun coachtrajecten. Wij bieden je een uitbreiding van je methodieken, meer verdieping in al bekende methodieken en creatieve manieren om methodieken toe te passen. Denk hierbij o.a. aan 5G, TA, systemisch werk, Voice Dialogue, ACT, Oplossingsgericht, NLP technieken en verbindende communicatie.

De trainingen gaan altijd om jouw persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als coach. Ze zijn praktisch ingericht waardoor je volop oefent om je de methodieken eigen te maken en vertrouwen te krijgen. Daarnaast is volop ruimte om het geleerde te integreren met je persoonlijke werkwijze.

 

CenTalent verzorgt individuele trainingen, zowel tijdens een coachtraject of als losse training. Daarnaast kunnen organisaties ook bij ons terecht voor interactieve teamtrainingen. Neem gerust contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

'Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen' (Loesje)

Naar keuze kan een van de analyses van TMA, DISC of de Enneagram Kleurentest worden geïntegreerd in de workshops.
Alle analyses vormen een mooie basis voor inzicht en ontwikkeling.

CenTalent is geregistreerd professioneel coach/trainer en lid van NOBCO, CRKBO en NVP.
Bovendien is CenTalent gecertificeerd TMA en DISC-professional.